Weaving Your Company Culture into Your Wardrobe

 

L&V Fashion is dé specialist in België voor op maat gemaakte bedrijfshemden en andere bovenkleding. Onze trouwe klantenkring varieert van administraties en politiediensten tot bewakingsfirma’s, overheidsdiensten, horeca en jeugdbewegingen. U heeft de controle over elk detail, met een bijna eindeloze reeks keuzemogelijkheden. Wij combineren al uw wensen tot het ultieme kledingstuk, geschikt voor elke bedrijfssector of toepassing.

 

De kleding van uw medewerkers draagt bij aan de uitstraling van uw onderneming. Een gepersonaliseerde outfit, met hoogwaardige bedrijfshemden, polo’s, t-shirts of truien, versterkt uw corporate imago. Van de snit tot de knoopjes en het borduursel, alles klopt tot in de kleinste details.

 

Bij L&V Fashion zorgen we ervoor dat uw bedrijfskleding niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook een verlengstuk van uw bedrijfscultuur. Of u nu kiest voor formeel of casual, elke outfit straalt professionaliteit en zorgvuldige aandacht voor kwaliteit uit.

De_Lijn
image009
image006
coachpartners
politie
defense
image007
Chiro
Zeehaven Rotterdam
image005
krefel
logo KSA_blauw_rgb-2
Microsoft-logo_rgb_c-gray
logo_scoutsgidsenvl_groen-2
image008

Uw bedrijfscollectie

 

Ontwerp

Bij L&V Fashion zorgen we ervoor dat uw bedrijfscollectie niet alleen stijlvol en functioneel is, maar ook duurzaam. Met speciale aandacht voor uw medewerkers, nemen we het volledige ontwikkelingsproces en eco-design van uw ontwerp op ons. Onze materiaalkeuze is altijd gericht op het milieu en het comfort van uw medewerkers. We selecteren de beste stoffen die zowel duurzaam als comfortabel zijn, zodat uw team er goed uitziet en zich goed voelt.

 

Productie

Afhankelijk van de hoeveelheden en specifieke wensen van de klant, vinden de producties plaats in Europa, Turkije, Marokko of China. We houden u gedurende het hele proces op de hoogte, zodat u altijd weet waar uw producten zich bevinden en in welke fase van productie ze zijn.

 

Logistiek

Daarnaast bieden we een handige voorraadbeheeroplossing. Als u dat wenst, beheren wij uw voorraad en kunt u eenvoudig nabestellen via ons online portaal. Zo kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat uw bedrijfscollectie altijd up-to-date en beschikbaar is.

Duurzaamheid en circulariteit

 

Eco-design

Bij L&V Fashion streven we ernaar om de meest duurzame kleding met een lange levensduur te produceren. We nemen eco-design zeer serieus en analyseren zorgvuldig de meest milieuvriendelijke oplossingen op basis van uw specifieke behoeften. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit Oekotex 100 gecertificeerde stoffen, wat garandeert dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarnaast maken we gebruik van duurzame grondstoffen zoals Tencel® en gerecycleerde materialen, die een vaste plek in ons aanbod hebben gevonden.

 

Circulariteit

De levensduur van onze kleding is een van onze hoogste prioriteiten. Mocht de kleding toch aan het einde van haar levenscyclus komen, bieden we een ophaal- en recyclageservice aan. Onze partners verwerken de versleten kleding tot nieuwe garens, die gebruikt worden voor de productie van nieuwe kleding, of tot isolatiemateriaal en autotextiel. Op deze manier dragen we bij aan een circulaire economie en minimaliseren we afval.

Hebt u een vraag ? Een voorstel?

Of wenst u meteen een offerte?