Your fashion, our passion!

 

L&V Fashion is een Belgische fabrikant van hoogwaardige bovenkleding. Naast onze eigen collecties produceren we diverse private labels en bieden we gespecialiseerde, op maat gemaakte confectie voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Onze productie-eenheden bevinden zich zowel in Oost-Europa als in het Verre Oosten, wat ons in staat stelt een ideale prijs-kwaliteitverhouding, korte levertermijnen en persoonlijke service te bieden. Naast bedijfshemden produceren we ook truien, bodywarmers, T-shirts, polo's en accessoires.

Integrale controle over het productieproces

 

L&V Fashion heeft volledige controle over het productieproces, van de keuze van stoffen tot de verzending van de afgewerkte hemden en zelfs het recycleren van versleten kleding. Onze hemden worden voornamelijk in Europa vervaardigd, waardoor we snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat om zowel kleine als grote bestellingen efficiënt te produceren.

Kwaliteit

Mooie en hoogwaardige stoffen zijn de de eerste en belangrijke stap naar een mooi hemd. Daarom gaat L&V Fashion voortdurend op zoek naar nieuwe en kwaliteitsvolle stoffen, binnen en buiten Europa. Dankzij een doorgedreven en verticale  kwaliteitscontrole slagen we erin om telkens een perfect hemd af te leveren.

Innovatie

Onder het motto ‘Your fashion, our passion’ gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe stoffen en technieken, streven we naar een nog betere kwaliteit en kijken we altijd uit naar nieuwigheden en trends in de modesector. Dit is een continu proces dat nooit stopt. Resultaat: elk seizoen een nieuwe collectie mooie en stijlvolle herenhemden.

Klantgerichtheid

Onze klanten en hun specifieke behoeften staan altijd centraal. Een tijdige levering is dan ook een van onze grootste speerpunten. En ook andere gemaakte afspraken zijn heilig voor ons. Daarnaast proberen we steeds een positieve samenwerking op te bouwen met onze klanten.

Bekijk onze bedrijfsreportage!

Hebt u een vraag ? Een voorstel?

Of wenst u meteen een offerte?