logo-martin-maple
logo-claude
hajo Logo positiv
Logo Brams Paris Fashion

Martin Maple

Belgisch merk van wereldklasse

 

Een Familietraditie in Elke Steek.
Martin Maple is niet zomaar een kledingmerk; het is een familietraditie. Opgericht in 2009 met als principe om trots te zijn op wat we zelf dragen. En met deze gedachte nemen we nog steeds al onze beslissingen. Martin Maple steekt zijn hart in elk kledingstuk. 

 

 

Luxueuze kwaliteit, maximaal draagcomfort

 

Stijlvolle mannen weten maar al te goed: de flair van een herenhemd zit ‘m vooral in de kwaliteit, de feel van de stof en een luxueuze afwerking. 
We richten ons op de dynamische man die zijn gezin, carrière en sociale verplichtingen combineert. Onze shirts en gebreide kleding zijn gemaakt met het actieve leven in gedachten en bieden zowel stijl als functionaliteit. 

Claude

Klassieke charme, robuuste kwaliteit

 

De flanellen Claude-hemden zijn veruit de grootste klassiekers in ons productgamma. Claude staat voor mooi afgewerkte en robuuste werkhemden, geknipt voor in de herfst en in de winter. Deze hemden zijn aan één zijde opgeruwd, met een zeer zacht en pluizig gevoel op de huid. Het dessin van de hemden is ingeweven. Tijdens het winterseizoen kan je kiezen uit liefst 20 verschillende ontwerpen. Maak uw keuze uit onze populaire modellen!

 

 

Beschikbaar in 3 modellen

 

Claude staat voor robuuste kwaliteit, zonder franjes. Voor de productie van deze heritage-collectie werken we enkel met de beste leveranciers. De Claude-hemden zijn beschikbaar in drie modellen: Kardam, Boitcho en Colobello. In de zomer is er een frisse zomercollectie met korte of lange mouwen.

 

Kardam-hemden hebben één borstzak en een ruglengte van 85 cm. Het Boitcho-model is dan weer dé referentie in duurzame werkhemden voor landbouwers, metsers of schrijnwerkers die houden van een langer hemd. Deze Boitcho-hemden zijn beschikbaar in een ruglengte tot 105 cm en gemaakt van exclusieve, aan één zijde geruwd flanel.  
Bent u op zoek naar hét echte bouwvakkers hemd dan is onze  Colobello iets voor u. dubbel geruwd, zowel van binnen als van buiten en 2 stoere borstzakken met kleppen. 

Hajo

De polo specialist

 

Met hun zeer unieke kwaliteit zijn ze de grootste speler in Duitsland. En stilletjesaan veroveren ze de rest van Europa.
Ze bieden polo's en truien voor elke man, inclusief grote maten. 

Brams Paris

Kwaliteitsvolle jeans

Brams Paris onderscheidt zich door het brede en diepe Never Out of Stock assortiment, de perfecte pasvormen en een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding. Met ruim 1000 verkooppunten heeft Brams Paris een goede marktpositie in het laag- en middensegment voor heren en dames fashion en werkkleding.

Hebt u een vraag ? Een voorstel?

Of wenst u meteen een offerte?