Custom hemden op maat van uw bedrijfscultuur

 

L&V Fashion is dé specialist in België voor custom-made en gepersonaliseerde bedrijfshemden. Een greep uit onze trouwe klanten? Van administraties en politiediensten tot bewakingsfirma’s, overheidsdiensten, horeca, jeugdbewegingen… U beslist over elk detail, met een bijna oneindige reeks keuzemogelijkheden. Wij combineren al uw wensen tot het ultieme herenhemd, geschikt voor elke bedrijfssector of toepassing.

 

De kledij van uw medewerkers bepaalt mee de uitstraling van uw onderneming. Een gepersonaliseerde outfit met een kwalitatief bedrijfshemd versterkt zo uw corporate imago. Kijk maar naar onze klanten: stuk voor stuk sterke merken, met bedrijfshemden die voor de volle honderd project juist zitten. Van de snit tot en met de knoopjes en het borduursel.

Hoe werkt het?

 

•    Maak je keuze uit eender welke soort stof

•    Kies een model: modern fit of classic fit

•    Kies de gewenste afwerking (kleur van de knopen, stiksel, biesje, accentstof, borduursel…)

•    Kies de accessoires (das, strik, trui…)

Milieuvriendelijke stoffen

 

Is respect voor het milieu ook voor uw organisatie essentieel? Vraag ook naar onze milieuvriendelijke stoffen, gemaakt van PET-flessen. Op die manier hult u uw medewerkers in een gloednieuwe werkoutfit, en helpt u tegelijk aan de bescherming van het milieu.