Your fashion, our passion!

 

L&V Fashion is een Belgische fabrikant van kwaliteitsvolle herenhemden. Naast onze eigen collecties zijn we ook producent van verschillende private labels. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kwalitatieve en custom-made confectie voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Onze productie-units bevinden zich zowel in Oost-Europa als in het Verre Oosten. Onze voornaamste troeven? Een ideale prijs-kwaliteitverhouding, korte levertermijnen en een persoonlijke service. Naast herenhemden, produceren we bovendien ook truien, dassen en accessoires.

Integrale controle over het productieproces

 

L&V Fashion is verticaal geïntegreerd en heeft steeds de volledige controle over het productieproces. Vanaf de keuze van de stoffen tot en met het versturen van de afgewerkte hemden. De confectie van onze hemden gebeurt in Europa. Hierdoor kunnen we steeds snel inspelen op de vragen van onze klanten. Zowel relatief kleine aantallen als grote bestellingen zijn voor ons geen probleem.

Kwaliteit

Mooie en hoogwaardige stoffen zijn de de eerste en belangrijke stap naar een mooi hemd. Daarom gaat L&V Fashion voortdurend op zoek naar nieuwe en kwaliteitsvolle stoffen, binnen en buiten Europa. Dankzij een doorgedreven en verticale  kwaliteitscontrole slagen we erin om telkens een perfect hemd af te leveren.

Innovatie

Onder het motto ‘Your fashion, our passion’ gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe stoffen en technieken, streven we naar een nog betere kwaliteit en kijken we altijd uit naar nieuwigheden en trends in de modesector. Dit is een continu proces dat nooit stopt. Resultaat: elk seizoen een nieuwe collectie mooie en stijlvolle herenhemden.

Klantgerichtheid

Onze klanten en hun specifieke behoeften staan altijd centraal. Een tijdige levering is dan ook een van onze grootste speerpunten. En ook andere gemaakte afspraken zijn heilig voor ons. Daarnaast proberen we steeds een positieve samenwerking op te bouwen met onze klanten.