Een kwalitatief herenhemd voor op elk moment

L&V Fashion heeft voor elke stijl of gelegenheid het perfecte herenhemd in huis. Maak uw keuze uit onze drie kwalitatieve huismerken: Martin Maple, Kensington en Claude. Deze drie merken bieden u stuk voor stuk hoogwaardige herenhemden, geschikt voor elke denkbare toepassing. Van elegante slim fit hemden voor op feestjes tot authentieke houthakkershemden op maat van de bouw of landbouwsector. Ontdek al onze merken en vind snel het ideale hemd dat het meest bij u past.

Martin Maple NEG
Kensington-RGB
Claude-RGB

Belgisch merk van wereldklasse

 

Houdt u van een trendy, sportieve of casual look? Martin Maple staat voor een uniek gamma aan modieuze en stijlvolle herenhemden. Martin Maple is een op-en-top Belgisch merk, met katoenen hemden voor elke gelegenheid of smaak. Effen, geruit, gestreept of met een leuke print: u vindt gegarandeerd het overhemd waar u naar op zoek bent. Ook aangepaste truien behoren tot het gamma.

 

 

Luxueuze kwaliteit, maximaal draagcomfort

 

Stijlvolle mannen weten maar al te goed: de flair van een herenhemd zit ‘m vooral in de kwaliteit, de feel van de stof en een luxueuze afwerking. Martin Maple werkt enkel met gerenommeerde Europese stoffenleveranciers. Resultaat: een optimaal draagcomfort en een makkelijk strijkbaar hemd, dat er na jaren nog steeds geweldig uitziet. 

Keuze uit classic fit en modern fit

 

Martin Maple plaatst de man centraal, met een ruim en stijlvol assortiment katoenen overhemden van A-kwaliteit. Maak uw keuze uit twee pasvormen: classic fit en modern fit. Elk hemd wordt afgewerkt tot in de kleinste details. Inclusief mogelijke accentstof of aangepaste knopen ter hoogte van de kraag en de manchetten.

 

Eigenschappen

• 100% katoen • Luchtdoorlatend

• Luxueuze afwerking • Vochtabsorberend

• Sterke vezel • Prettig gevoel op de huid

• Bestand tegen slijtage • Makkelijk te strijken

 

Hebt u een vraag over onze Martin Maple herenhemden?
Neem vrijblijvend contact op via e-mail of telefoon.