Een kwalitatief herenhemd voor op elk moment

L&V Fashion heeft voor elke stijl of gelegenheid het perfecte herenhemd in huis. Maak uw keuze uit onze drie kwalitatieve huismerken: Martin Maple, Kensington en Claude. Deze drie merken bieden u stuk voor stuk hoogwaardige herenhemden, geschikt voor elke denkbare toepassing. Van elegante slim fit hemden voor op feestjes tot authentieke houthakkershemden op maat van de bouw of landbouwsector. Ontdek al onze merken en vind snel het ideale hemd dat het meest bij u past.

martinmaple-logo
Kensington-RGB
Claude-NEG

Klassieke charme, robuuste kwaliteit

 

De flanellen Claude-hemden zijn veruit de grootste klassiekers in ons productgamma. Claude staat voor mooi afgewerkte en robuuste werkhemden, geknipt voor in de herfst en in de winter. Deze hemden zijn aan één zijde opgeruwd, met een zeer zacht en pluizig gevoel op de huid. Het dessin van de hemden is ingeweven. Tijdens het winterseizoen kan je kiezen uit liefst 30 verschillende ontwerpen. Maak uw keuze uit onze populaire modellen!

 

 

Beschikbaar in 3 modellen

 

Claude staat voor robuuste kwaliteit, zonder franjes. Voor de productie van deze heritage-collectie werken we enkel met de beste leveranciers. De Claude-hemden zijn beschikbaar in drie modellen: Kardam, Boitcho en Colobello. In de zomer is er een frisse zomercollectie met korte of lange mouwen.

 

Kardam-hemden hebben één borstzak en een ruglengte van 85 cm. Het Boitcho-model is dan weer dé referentie in duurzame werkhemden voor landbouwers, metsers of schrijnwerkers die houden van een langer hemd. Deze Boitcho-hemden zijn beschikbaar in een ruglengte tot 105 cm en gemaakt van exclusieve, aan één zijde geruwd flanel.  Maak uw keuze uit meer dan 30 verschillende dessins!

 

Eigenschappen Kardam & Boitcho

 

 • 100% katoen
 • Flanel van topkwaliteit
 • Zacht en pluizig
 • Opgeruwd aan 1 zijde
 • Zware kwaliteit: 210 g/m
 • 1 borstzak
 • Altijd op voorraad
 • Tot maat 51/52

 

Colobello

 

Het Collobello-hemd staat bekend als hét originele houthakkershemd. Dit superzachte herenhemd heeft twee borstzakken en is aan beide zijden geruwd. Met een robuuste kwaliteit van 245g/m en een ruglengte van 90 cm. Een gebruiksvriendelijker hemd dan de Colobello is onmogelijk: u hoeft deze hemden niet eens te strijken.

 

   

  Hebt u een vraag over onze Claude herenhemden?

  Neem vrijblijvend contact op via e-mail of telefoon.