Over L&V

L&V Fashion is een jong en dynamisch familiebedrijf. In 2008 werd een hemdenfabrikant overgenomen die zo'n 50 jaar ervaring had in de confectie van hemden. L&V Fashion neemt alles in eigen handen. L&V Fashion is duidelijk verticaal geïntegreerd. Dit betekent dat we instaan voor de keuze van de stoffen tot en met het versturen van de afgewerkte hemden.

Deze rijke ervaring tesamen met de onderstaande sleutelwoorden vormen de basis tot succes.

*KWALITEIT: L&V Fashion zoekt voor de hemden continu naar kwaliteitsvolle stoffen binnen en buiten Europa. Mooie stoffen is een eerste en belangrijke stap naar een mooi hemd. Een performante kwaliteitscontrole maakt dat we een perfect hemd kunnen afleveren.

*INNOVATIE: Onder het motto: 'Passion for Fashion' zoekt L&V Fashion continu naar nieuwe stoffen, streven we naar nog betere kwaliteit en kijken we altijd uit naar nieuwigheden in onze sector.

Het zoeken naar innovatieve elementen is een continu proces dat nooit stilvalt. Dit resulteert ieder seizoen in mooie, stijlvolle hemden.

*KLANTGERICHTHEID: Bij L&V Fashion staan de klanten centraal. Tijdig leveren is éen van onze topprioriteiten. Afspraken met klanten proberen we perfect na te komen. Er heerst een sfeer van positieve samenwerking met de klanten en dit wordt door ons cliënteel sterk geapprecieerd.

De confectie gebeurt in Europa. Daardoor kunnen we kort inspelen op de vraag van onze klanten. Ook relatief kleine aantallen zijn voor L&V Fashion geen probleem.

Voor grotere aantallen hebben we een vlotte samenwerking met 1 productie-eenheid in China.